Nieko atrodo  D. Beje, sutapimas, jog aš dabar kaip tik tą limonadą ir geriu
D. Beje, sutapimas, jog aš dabar kaip tik tą limonadą ir geriu  D.
D.
Klausykite, žmonės - paaiškinkite man. Kodėl toks didelis kainų skirtumas tarp YIT Kaustos ir Vė-kažkokios. "Nedašunta" man 40 limonų į duobę. Nejaugi tiek pelno nori???.
					 D. Beje, sutapimas, jog aš dabar kaip tik tą limonadą ir geriu
D. Beje, sutapimas, jog aš dabar kaip tik tą limonadą ir geriu  D.
D.Klausykite, žmonės - paaiškinkite man. Kodėl toks didelis kainų skirtumas tarp YIT Kaustos ir Vė-kažkokios. "Nedašunta" man 40 limonų į duobę. Nejaugi tiek pelno nori???.

Nemažai Vėtrūnos uždirbtų pinigėlių šildo svarbių dėdžių "prie valdžios" pinigines, todėl, jei ji laimės, garantuoju, kad pajėgs pastatyti areną.
 Nemažai Vėtrūnos uždirbtų pinigėlių šildo svarbių dėdžių "prie valdžios" pinigines, todėl, jei ji laimės, garantuoju, kad pajėgs pastatyti areną.

RST būstinė, Nacionalinės dailės galerijos rekonstrukcija (nors greičiau jau statyba), prokuratūrų rūmai, registrų centras...Ir čia tik Vilniuje objektai, kuriuos greitai prisiminiau.
 RST būstinė, Nacionalinės dailės galerijos rekonstrukcija (nors greičiau jau statyba), prokuratūrų rūmai, registrų centras...Ir čia tik Vilniuje objektai, kuriuos greitai prisiminiau.

ir visai čia ne kainoje esmė, laimes tas, kas "turi laimėti".
 ir visai čia ne kainoje esmė, laimes tas, kas "turi laimėti".

Comment